Het Grootste Werkfestival

Door op juni 16, 2017

Het Grootste Werkfestival op 2 oktober is hét event in Noord-Holland Noord voor ondernemers, werkgevers en iedereen die interesse heeft in het thema werk.
Het Grootste Werkfestival biedt een goed gevuld programma met de nieuwste inzichten en verhalen over WERK GELUK[T], met toonaangevende sprekers, optredens en debatten (m.m.v. onder meer Joris Luyendijk en Ben Kuiken). Aanwezigen zoeken elkaar op tijdens de netwerkmomenten, genieten van de hapjes en drankjes en verrassende optredens.
Werk geluk(t) vandaag? En morgen? Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke succesvolle onderneming. Maar mensen die passen bij een bedrijf zijn schaars en ze komen niet vanzelf. Het werven van medewerkers die bijdragen aan het succes van uw organisatie: hoe doen andere organisaties dat? En hoe zorgen werkgevers in Noord-Holland Noord voor Werk Geluk[t] in deze razendsnel veranderende wereld – voor zichzelf en hun medewerkers?
Debat
Een belangrijk onderdeel van het Grootste Werkfestival is het Grote Werkdebat. Landelijke en regionale spelers gaan met elkaar in gesprek over werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Onderwerpen die ter sprake komen tijdens het debat zijn Duurzame inzetbaarheid, Ontwikkelingsgerichte werkgelegenheid en Inclusiviteit.
Partnerpakketten
Bedrijven en organisaties in Noord-Holland Noord kunnen (business) partner of vriend van Het Grootste Werkfestival worden. Er zijn slechts enkele pakketten beschikbaar.
Het Grote Goede Doel Diner Aansluitend aan Het Grootste Werkfestival is het Grote Goede Doel Diner. Een uitstekende gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en bij te praten onder het genot van een hapje, drankje en entertainment. De opbrengst van dit diner komt ten goede aan de Edwin van der Sar Foundation, een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. U kunt losse plaatsen reserveren à € 100,- per plaats, of een tafel voor 8 personen à € 750,- per tafel.
Voor meer informatie over de partnerpakketten of het Grote Goede Doel Diner kunt u contact opnemen met Manon Kant, t. 06 – 22 44 85 06, manonkant@rpa-nhn.nl.
Praktische informatie  

Wanneer? 2 oktober 2017, 13.30 (inloop) – 18.30 uur  / 18.30 – 20.30 (besloten).  

Waar? Theater De Kampanje, Den Helder  

Toegang tot Het Grootste Werkfestival is gratis.  

Meer informatie over het programma en aanmelden is binnenkort te vinden op WWW.HETGROOTSTEWERKFESTIVAL.NL en FACEBOOK.COM/RPAnhn.