Nederlandse Zaken NH

Nederlandse Zaken is Netwerken 3.0

Nederlandse Zaken is het podium voor ondernemers, onderwijs en organisaties met als doel de economie te stimuleren in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal.

Dit doen wij door deze bedrijven en instellingen zichtbaar te maken d.m.v. evenementen en media.

U kent ons vast van onze projecten als de NHN Business Awards, het boek NU…NHN, het Nationale Zakenvrouwen Congres, de documentaireserie HiPotential, debatten als ‘Talent naar de Regio en de vele kennissessies.

Nederlandse Zaken is het platform om bedrijven uit MKB Midden en MKB Groot (>15 werknemers), onderwijs en organisaties met elkaar in contact te brengen.

Naast grotere zichtbaarheid bij bijvoorbeeld (potentiële) opdrachtgevers, toekomstige medewerkers en samenwerkingspartners bereiken we hiermee ook: Verbinden, Samenwerking en kennis delen met gelijkgestemden.

Wilt u ook kennis maken met regionale en landelijke bedrijven, maar ook met overheid, zorg- en onderwijsinstellingen in de regio Noord-Holland boven het Noordzeekanaal? Neem dan nu contact met ons op.

CND2109-2_zw_def

Nederlandse Zaken is opgericht door Paddy Stegerhoek. Paddy is een echte verbinder. Zij ziet en legt verbindingen tussen mensen en bedrijven in haar grote netwerk.
Dit netwerk heeft zij in de loop der jaren opgebouwd en uitgebreid. Zij zet zich volledig in voor het verbeteren van de economie in Noord-Holland door haar netwerk en de kennis binnen dit netwerk te delen.
Zij is een meester in het organiseren van evenementen en weet zeer goed overzicht te houden, zodat alles tot in de kleinste details goed georganiseerd wordt.
Ze houdt van uitdagingen en zet haar expertise graag in om grote evenementen te organiseren.

Paddy is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht aan de faculteit Beeld en Media Technologie als Producer/Regisseur van videoclips en commercials en zet ook dit talent met veel plezier in voor documentaires en bedrijfsfilms.

072-7520063/06-20335943 Paddy Stegerhoek en het team van Nederlandse Zaken

Agenda

NHN Business Awards 2017 23/11/2017 (17:00 - 23:55)

Thema Diner 4: Spreker Robert Eenhoorn, directeur AZ 13/12/2017 (17:30 - 21:30)

Partners

  NH TV  hotelzuiderduin effec

Logo_BeauVin (2)frds_zwartKeesnanGolfzang logo + Egmond