Foto’s

Door op april 2, 2015

Bezoek van MVO Nederland aan het Thema Ontbijt op 17 maart 2015

De NHN Business Awards 2014 vonden op 9 oktober plaats in Chateau Marquette in Heemskerk en stonden in het teken van het Venetiaans Bal. Op 22 oktober 2015 vinden in Chateau Marquette de NHN Business Awards 2015 plaats.

26 augustus gaan we weer golfen op de Heemskerkse Golfclub. Meld je nu alvast aan voor een dag golfen 18 holes, inclusief diner voor maar 27,50 p.p.

Brainstormsessie o.l.v. Robert Jan Knook met als hoofdgast Steven Gudde (Olympia Uitzendbureau) met als tafelgasten Anita van Loon (Yarden) en Rene Kesselaar (Bouwbedrijf Kesselaar en Zn.) bij Restaurant Silhouet & La Locanda

Brainstormsessie o.l.v. Robert Jan Knook met Pieter van den Berg (Sophista), Karin Box (Blooming Group) en Ronald Smit (ING) bij ’t Heerenhuis in Middenbeemster

23 april 2014 gingen we zeilen met een groep van 50 directeuren op Tallship Bounty. Ook dit jaar gaan we op 23 april weer zeilen met Tallship Bounty en ook nu hebben we weer een mooie groep bij elkaar. Dit jaar met BBQ dankzij sponsor Makro Beverwijk.

Het Zeilen met Directeuren was weer een geslaagd evenement. Ontzettend leuke directeuren op de boot, fantastische sfeer en geweldig weer. Daarbij een heerlijke BBQ en hapjes en drankjes dankzij sponsor Makro. De prachtige foto’s zijn van Marco van Ammers, die op het laatste moment nog ingevallen is.

Sturen in de Storm in Fitland XL de Geus op 1 juni 2015 was een groot succes. Jeff Kooijman van de Mfactor heeft in een 5 uur durende actie-seminar de aanwezige ondernemers veel geleerd. Foto’s: Keesnan Dogger

De NHN Business Awards 2015 werden afgelopen donderdag, 22 oktober uitgereikt in Chateau Marquette in Heemskerk.

Het was een prachtige avond, die begon met een Champagne-ontvangst voor alle 20 finalisten, juryleden, sponsoren en relaties. Daarna ging iedereen aan tafel voor een verrukkelijk 5-gangendiner in de Bibliotheek van Marquette, begeleid door een fantastisch wijnarrangement.
Na het diner ging de avond door met de spannende uitreiking van de Business Awards aan de winnaars in de Spiegelzaal.

Met gepaste trots presenteren we dan ook de winnaars van de NHN Business Awards 2015:
NHN Publieksprijs: Fort Resort Beemster 
NHN Cultuur Award: Cultuurkoepel Heiloo
NHN Young Company Watchlist Award: Instant Magazine
NHN MKB Klein Award: Inktweb
NHN MKB Groot Award: Fort Resort Beemster