Zeekadettenkorps heeft uw support nodig

Door op december 22, 2016

Tijdens de NHN Buisness awards hebben wij u al kort over het Zeekadetkorps Heerhugowaard mogen vertellen. Graag willen wij u nog wat meer informatie geven.

Stichting Zeekadetkorps Heerhugowaard is een maritieme jeugdorganisatie die de jeugd spelenderwijs een weg richting de maritieme wereld wil wijzen. Elke zaterdag komen de leden bijeen op het opleidingsschip de Abel Tasman. Op deze korpsdagen wordt theorie- en, voornamelijk, praktijkles gegeven in de disciplines nautisch, technisch en logistiek. Naast het overbrengen van deze maritieme kennis kijken we naar de interesse gebieden en ambities van de leden. Hierbij worden zoveel mogelijk passende werkzaamheden gezocht en wordt geprobeerd de kadetten handvatten mee te geven voor hun latere loopbaan.

Wat nog ontbreekt binnen de vloot van het korps, is een gemotoriseerd bijboot. Het korps is opzoek naar een bijboot om de activiteiten op het water te vergoten op het gebied van educatie, mobiliteit en veiligheid.

Om deze bijboot te realiseren is er veel arbeid en materieel nodig en daarnaast ook de nodige financiele middelen. Hierbij vragen de zeekadetten uw hulp. Kijk voor meer informatie over het zeekadetkorps en het project op www.zeekadetsleper.wordpress.com.

Wij hopen dat u ons kunt helpen !