In the Picture: Michael van Leijen

Broek op Langedijk – Portret van Michael van Leijen. Trainer en coach van Het Ambitiehuis

Sinds een aantal jaar ben ik met mijn bedrijf verbonden aan Nederlandse Zaken als partner. In een mooie kruisbestuiving mag ik invulling geven aan de trainingen / workshops en lezingen die door Nederlandse Zaken gehouden worden. Ik heb Nederlandse Zaken echt leren kennen en waarderen als leerzaam en verbindend. Leerzaam, omdat er veel activiteiten georganiseerd worden waarbij kennis en ervaring gedeeld kunnen worden. En verbindend omdat in onze mooie regio er veel behoefte is aan onderlinge verbinding en Nederlandse Zaken dit op positieve wijze ondersteunt.

Met mijn bedrijf geven we trainingen op gebied van sales en leiderschap voor management en directies van bedrijven tussen de 10 en 100 medewerkers.

Daarnaast verzorgen we workshops voor alle vaardigheden die in het bedrijfsleven belangrijk zijn. Van feedback geven en timemanagement tot effectief vergaderen en presentatievaardigheden.

Sinds vorig jaar mag ik de genomindeerden voor de NH Business Awards trainen en begeleiden in hun pitch. Erg leuk en dankbaar werk omdat men daadwerkelijk het niveau ziet stijgen van de pitches. Sterker nog, de pitch is een belangrijk onderdeel van de uiteindelijke beoordeling van de jury.

Naast de trainingstak hebben we ook een coachtool ontwikkeld: De Ambitiemotor(r). Hiermee kan een coach sneller tot de kern komen bij een medewerker en effectiever aan de slag om verandering in te zetten.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.