Ambitieuze MKB’er? Dan is dit vast herkenbaar:

  • Het gaat best goed met het bedrijf maar waar wil ik over twee jaar eigenlijk staan?
  • En als ik dat weet, waar begin ik dan morgen mee om dit te realiseren?
  • En hoe neem ik mijn medewerkers mee in dit traject?

Zomaar een paar vragen waar ondernemers tegenaan lopen in de praktijk. Wij helpen deze MKB bedrijven bij het vertalen van de Visie naar concrete (zelfgekozen) acties waardoor ze uiteindelijk succesvoller zijn!

Met het Ambitie Bedrijven Programma van het AmbitieHuis gaan we in meerdere sessies van visie naar operationele acties om de ambities van de onderneming te realiseren. Wij geloven er in dat medewerkers meer betrokkenheid ervaren als ze zelf de acties hebben gekozen die bijdragen aan de visie van het bedrijf of de ondernemer.

De plan van aanpak wordt volledig gedragen door het hele team, ze hebben het tenslotte zelf gemaakt. Een plan richting de visie komt, voor de verandering, eens een keer niet uit de koker van de ondernemer/manager/directie, maar echt van de werkvloer. Het AmbitieHuis gelooft erin dat mensen meer gemotiveerd zijn voor zelf geformuleerde acties. Vanuit het AmbitieHuis hebben we veel ervaring in het begeleiden van dergelijke trajecten en zorgen we ervoor dat het niet bij mooie plannen blijft maar het wordt omgezet in actie!.

Iets voor jou? Lees meer op onze website: https://ambitiehuis.nl/portfolio/bedrijven-ambitieprogramma/

Geen reactie's

Geef een reactie