Barack Obama komt naar Nederland voor leiderschapsseminar Forward Thinking Leadership

Barack Obama kom naar Nederland in September. Hij is afsluitend spreker op het seminar ‘Forward Thinking Leadership’, georganiseerd door DenkProducties en AFAS Software.

Het seminar vindt plaats op 28 September. De 44ste President van de Verenigde Staten deelt er zijn beste inzichten over leiderschap in een snel veranderende wereld. Dat doet hij in een gemodereerd gesprek, gebaseerd op vragen van deelnemers.

Hans Janssen, directeur of DenkProducties: “We zijn zo vereerd dat President Barack Obama de uitnodiging heeft geaccepteerd om naar Nederland te komen. Dit is een unieke mogelijkheid voor ondernemers en leidinggevenden van Nederland om te leren van de bijzondere leiderschapslessen van deze indrukwekkende leider. Hij is een iconische inspiratiebron voor velen.”

Bas van der Veldt, CEO of AFAS: “We weten nog allemaal hoe President Obama in moeilijke tijden een frisse wind van hoop en verandering bracht in zijn land. Onze missie bij AFAS Software is ‘inspireren tot beter ondernemen’. Dit programma is totaal in lijn met onze missie en we voelen ons bevoorrecht om aan de wieg te staan van dit gedenkwaardige seminar.”

In het seminar ‘Forward Thinking Leadership’ staan -naast President Barack Obama- een keur een topexperts in innovatief leiderschap. Van beroemde ondernemers tot topwetenschappers maar ook een aantal ‘verborgen helden’. Zij delen hun kennis over snelle verandering, creatief denken en inspirerend leiderschap.

Forward Thinking Leadership
Het belooft een inspirerend en leerzaam seminar te worden waarbij de focus ligt op de belangrijkste trends in technologische innovaties en de impact daarvan op organisaties en leiderschap. 

Geen reactie's

Geef een reactie