Een professionele bedrijfsfilm? Ons team met jarenlange ervaring produceert deze al voor u vanaf € 2.595,-. Zie de aanbieding hieronder. Bekijk de showreel en ons portfolio en laat u overtuigen. We komen graag met u praten over de invulling van uw unieke presentatie.

Aanbieding: korte bedrijfsfilm

Totaalprijs normaal: € 4.320,-
Korting aanbieding: 40%                                                                                             –     Aanbiedingsprijs € 2.595,-

Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten in de periode 1 maart t/m 30 juni 2018.
Binnen deze aanbieding realiseren wij een korte bedrijfsfilm voor u, waarbij beeld opgenomen wordt op 1 locatie, gedurende 1 draaidag, inclusief 1 uur drone-opnamen. De montage wordt voorzien van rechtenvrije stockmuziek, titels en uw bedrijfslogo. Voor meerwerk verzorgen wij uiteraard een aparte offerte.
Prijzen zijn ex. BTW.

Nederlandse Zaken wordt geleid door Paddy Stegerhoek. Paddy is afgestudeerd in 1996 aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als regisseur en producent. Sindsdien heeft zij haar sporen verdiend in de media als regisseur, producer en editor, zowel als leidinggevende als zelfstandig professional voor diverse mediabedrijven, maar ook in opdracht van overheden en bedrijven.

Paddy is doelgericht, to-the-point, creatief en heeft een perfect gevoel voor sfeer en emotie in beeld. Deze professional komt graag met u praten over de juiste manier om uw verhaal in beeld te brengen.

Paddy werkt samen met andere professionals uit de media. Zo is er een jarenlange samenwerking met Christian Scheen van TV-NED, maar ook met jonge honden uit de regio maakt zij prachtige producties.