Event: NHN Business Awards 2022

DE MEEST INSPIRERENDE ONDERNEMERS VAN NHN in 2022

Inspiratie…Daar gaat het om bij de NHN Business Awards.

Wij zijn op zoek naar inspirerende ondernemers
Ondernemers met een verhaal.
Ondernemers, die net dat stapje extra hebben gedaan.
Ondernemers, die een inspiratiebron zijn voor andere ondernemerS, om ook dat stapje extra te doen, om boven het maaivelduit te (durven) kijken.

Want dat is, wat wij de afgelopen jaren zeker gezien hebben. Het zijn die ondernemers, die met hart en ziel die extra stappen nemen, die de felbegeerde awards mee naar huis nemen.
Het zijn die ondernemers, die anderen een spiegel voorhouden, door te doen wat ze doen. Door die extra stappen te nemen en te laten zien, dat iedere ondernemer dat kan.

Zet jij die extra stappen? Ben jij die inspiratiebron? Ben jij het bedrijf, waar mensen graag werken? Die voorop lopen als het gaat om inspiratie, duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap?

Laat je dan zien! Meld je aan voor de NHN Business Awards 2022, zodat wij samen kunnen zorgen voor nog meer prachtige bedrijven in Noord-Holland Noord. Zodat we de economie in de regio samen stimuleren en onze regio nog sterker op de kaart zetten.

Voor de NHN Business Awards gaan we voor het 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.

Ieder bedrijf met de hoofdvestiging in de regio Noord-Holland Noord (vanaf het Noordzeekanaal/ Zaandam-Velsen-Noord t/m Texel) mogen deelnemen, mits ze minimaal 3 jaar bestaan.

Er zijn 4 categorieën voor de deelnemende bedrijven:
– MKB Klein (0-10 FTE)
– MKB Midden (10-50 FTE)
– Grootbedrijf (>50 FTE)

Naast deze basis categorieën hebben we jaarlijks een Thema Award. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf uit een bedrijfstak, die door de jury apart wordt uitgelicht.
De Thema Award gaat dit jaar naar bedrijven werkzaam in de Energietransitie. Uitleg over welke bedrijven binnen deze Award vallen vind je onderaan dit blok.

Belangrijke data:

1 maart t/m 1 augustus: 

De website staat open om bedrijven te nomineren.

Bedrijven kunnen genomineerd worden door bijvoorbeeld een medewerker, relatie of een gemeente. Onze juryleden en hun medewerkers nomineren ook bedrijven. Daarnaast mag een bedrijf ook zichzelf via deze weg aanmelden.

Iedere genomineerde wordt persoonlijk door ons benaderd voor een bevestiging van deelname.

Na de nominatie ontvangen de bedrijven een vragenlijst van de jury. Deze dient uiterlijk 15 augustus ingevuld ingeleverd te worden bij de jury, inclusief een filmpje van maximaal 1 minuut (voor intern gebruik van de jury).

1 september:

De 10 bedrijven per categorie worden bekend gemaakt (4 categorieën, 10 bedrijven per categorie)

19 september

De 12 finalisten worden vanaf 19 uur tijdens het evenement ‘Wij gaan voor Energieneutraal’ in Hoorn bekend gemaakt.

29 september en 6 oktober:

De 12 finalisten krijgen bezoek van de voltallige jury op een van deze dagen. De finalisten krijgen een uur de tijd om zich te presenteren.

14 oktober:

Media-/Pitchtraining voor de finalisten, met aansluitend een informele borrel met de juryleden.

27 oktober:

Finaleavond in Gala in de Cultuurkoepel in Heiloo

Deze 12 finalisten worden door de juryleden beoordeeld op de volgende criteria:

– Groei en Ontwikkeling

– Financiele Gezondheid

– Medewerkersbeleid

– Ondernemerschap

– Regionale betrokkenheid en

– Innovatie

De beste pitcher wordt tijdens de finale beloond met de NHN Pitch Award en het publiek stemt online voor NHN Publieks Award in de periode voorafgaand aan de finale.

Toelichting Thema Award Energietransitie:
De economie, de industrie, de landbouw, onze consumptie – de afgelopen decennia groeiden ze allemaal elk jaar verder. Want groei was goed voor iedereen, zo was de gedachte.
Inmiddels weten we ook dat er grenzen aan die groei zijn. Natuurlijke bronnen raken uitgeput en er is teveel CO2-uitstoot. Die overdaad aan uitstoot zorgt ervoor dat het steeds warmer wordt op aarde. En dat brengt de planeet uit balans. De gevolgen daarvan zien we nu bijna dagelijks in het nieuws: bosbranden, overstromingen en andere natuurrampen.
We moeten het anders gaan doen, en snel. Voor onze energie moeten we af van fossiele brandstoffen en overschakelen op schone energiebronnen als wind, zon en waterkracht. En we moeten veel efficiënter en zuiniger omgaan met onze energie: we kunnen het ook uit afval- en reststromen halen en we kunnen energie ook vaker hergebruiken zodat een circulaire economie ontstaat. 

Die overgang naar nieuwe soorten energie noemen we ‘de energietransitie’.

De bedrijven, die zich met deze duurzame energieprojecten bezig houden, zijn de bedrijven, die wij zoeken voor de Thema Award van dit jaar.

 

Event details

Datum:
27 October 2022
Tijd:
17:00 tot 23:00
Locatie:
Cultuurkoepel Heiloo

Aanmelden:

Meld je aan via de link

Aanmelden

Andere events:

Partners

NH