Nederlandse Zaken Incentives

Geweldige herinneringen leveren de beste marketing en publiciteit op voor uw bedrijf.

Nederlandse Zaken zorgt voor een onvergetelijke beleving, helemaal samengesteld naar uw wensen en met de professionele ervaring van ons en onze partners, voorzien van een gezonde dosis creativiteit.

Dankzij ons uitgebreide wereldwijde netwerk kunnen wij elke reis naar uw wensen samenstellen.
Wij zorgen bijvoorbeeld voor die ene topspreker of -trainer tijdens uw reis, maar ook voor een geweldig programma voor uw team.
Van superspannend tot heerlijk ontspannen. Hier worden herinneringen opgebouwd!

Dankzij onze partner D-Travel, onderdeel van D-rt Groep (bekend van o.a. D-reizen vakantiewinkels), met agenten over de hele wereld, weten wij de beste locaties en de meest exclusieve belevenissen voor u te vinden en dat alles tegen de scherpste tarieven.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat u en uw relaties gedurende de reis zo veilig mogelijk verblijven, volgens de richtlijnen van het RIVM en de lokale overheid.
Beursreizen

Combineer uw volgende beursreis met het MT bijvoorbeeld eens met een leiderschapstraining, op een prachtige locatie in het buitenland. Dit zorgt niet alleen voor enthousiaste managers, maar werkt ook aantoonbaar effectiever.

Werving nieuwe medewerkers

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Neem uw eigen medewerkers mee op een bijzondere en inspirerende reis en wij publiceren dit, samen met u, op (Social)Media. Zeker weten dat dit de gewenste impact heeft en nieuwe, gemotiveerde sollicitanten trekt.

Relaties

Neem uw relaties mee naar een bijzondere locatie, waar het u aan niets ontbreekt en verras ze met een topspreker, die als gast in hun midden verblijft en waar ze op een ontspannen manier mee in gesprek kunnen gaan.

Het beste cadeau voor uw relaties en medewerkers

Partners

Contact

Neem contact met ons op

Nederlandse Zaken
Caro van Eijcktuin 12
1705KL Heerhugowaard
info@nederlandse-zaken.nl
Telefoon 072 7520063
Mobiel 06 20335943

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.