Registratie 2020 NHN Business Awards geopend

De registratie voor de NHN Business Awards 2020 is vanaf vandaag weer geopend. Bedrijven uit Noord-Holland boven Amsterdam t/m Texel kunnen zich weer aanmelden om kans te maken op 1 van de 4 felbegeerde Awards.
Door de gevolgen van COVID-19 is het momenteel voor veel bedrijven een lastige tijd. Toch openen wij de inschrijving voor de NHN Business Awards, net als ieder jaar, op 1 april.
Waarom? We willen bedrijven met de NHN Business Awards ook een hart onder de riem steken en laten zien dat we trots zijn op de bedrijven in NHN, ook wanneer het wat uitdagender is om te ondernemen. Sommige bedrijven liggen een tijdje stil, andere kunnen op een creatieve manier hun handel voortzetten. We nodigen daarom alle bedrijven vanaf het Noordzeekanaal t/m Texel uit om dit jaar deel te nemen aan de Awards en te laten zien dat NHN vol zit met sterke en inspirerende bedrijven!
Registreren kan op www.nhn-businessawards.nl. Dit is mogelijk t/m 7 september. Er zijn dit jaar iets minder vragen opgesteld door de jury, om de registratie wat eenvoudiger te maken. Wat wel nieuw is, is dat je een filmpje van maximaal 1 minuut mag meesturen, om de jury een nog beter beeld van je bedrijf te geven.
De Thema Award gaat dit jaar naar de sector Food & Agri.Meer info is te vinden op onze website.
We wensen jullie heel veel succes!

Geen reactie's

Geef een reactie